מרק ירקות עם שמן בטעם בצל

מרק ירקות עם השמן בטעם בצל

כל סוג של ירק שאתם אוהבים פרוס בסיר עם מים קרים מהברז זה יכול להיות גזר, קישואים או כל ירק אחר,
להביא לרתיחה ולבשל  15 דקות ולסגור להבה.
לתבל במלח פלפל לבן לפי הטעם ולהוסיף על כל ליטר 2 כפות שמן בטעם בצל.

כל כף מוסיפה בטעם כאילו שהתחלנו את הבישול עם בצל גדול קצוץ מטוגן חום חום.
זה הזמן לקבל אותו הטעם ללא המרקם של הבצל

מי שאוהב גם חריף יכול לטפטף בצלחת מעט פירי פירי..







 


טיפ של השף

ניתן לגוון את המנה על כל ירק שבא לכם וכמובן חריף למי שרוצה אבל לא חייב

 







Add to Favourites