מצרכים לחלת בצל ללא בצל

חצי קג קמח
1 וחצי כפות שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית גדושה מלח
60 גרם שמן בטעם  בצל
מים כ 200 מ"ל




אני לא רושם כמות מדויקת של מים מפני שכל טחינה של קמח סופגת בצורה שונה
צריך ללוש ותוך כדי לישה לראות אם חסר להוסיף מעט שיצא בצק רך גמיש ולא דביק.
לישה של 15-20 דקות במהירות הכי איטית או ביד.

נותנים לבצק לנוח במקום חמים מכוסה במגבת או כל דבר אחר שלא יתייבש
עד שיכפילו את נפחו.
מחלקים ל 8 כדורים
וקולעים 2 חלות ומברישים במעט שמן בטעם בצל ומכניסים ל2 תבנית סיליקון מאורכות בצורה של אינגילש קייק
וממתינים שיתפח ושוב יכפיל את הנפח.
מברישים עם צהוב של ביצה ומפזרים מעל מעט שמשום.

אפיה בתנור שחומם מראש ל 180מעלות כ 20-25 דקות

כשיצא מהתנור חם חם
מברישים עם השמן בטעם בצל שלי
ומגישים
בתיאבון







Add to Favourites