בורקס כבד עוף דיאטטי עם דפי אורז ושמן בטעם בצל

1 קג בצלים קלופים ופרוסים דק
1
קג כבד עוף מוכשר

מטגנים את הבצלים עם 5 כפות שמן קנולה וחצי כף מלח עד להשחמה.
מוסיפים את הכבדים המוכשרים לעוד דקה של בישול.
קוצצים את הכל ביחד בפולסים במעבד מזון
ומוסיפים 2 כפות של שמן בטעם בצל.
חשוב לעבוד בפולסים בכדי שיהיה קצוץ ולא משחה
מעבירים לקערה ומוסיפים בשר של 2 חצילים גדולים
שרופים על האש קלופים וקוצצים אותם ביחד עם
3
גבעולי סלרי עם העלים.
2
בצלים ירוקים
חופן גדול של פטרוזיליה
חופן גדול של כוסברה
חופן גדול של נענע
מוסיפים 2 כפות שמן בטעם בצל ומשלימים טעם עם מלח בלבד.




הכנת הבורקס

משרים במים קרים מהברז דקה ועשרים שניות דף אורז
מוציאים מניחים על משטח עבודה שמים בקצה כף של מהמילוי ומגלגלים
מניחים על תבנית אפיה ומברישים במעט שמן בטעם בצל ומפזרים מעל מעט שמשום.
אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות או עד שמקבל צבע יפה
בתיאבון







Add to Favourites