חלה של בצל וזעתר עם שמן בטעם בצל

חצי קג קמח
1
וחצי כפות שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית גדושה מלח
60
סמק שמן בטעם
מים כ 200 מ"ל
אני לא רושם כמות מדויקת של מים מפני שכל טחינה של קמח סופגת בצורה שונה
צריך ללוש ותוך כדי לישה לראות אם חסר להוסיף מעט שיצא בצק רך גמיש ולא דביק.




נותנים לבצק לנוח במקום חמים מכוסה במגבת או כל דבר אחר שלא יתיבש
עד שיכפילו את נפחו.
מחלקים ל 4 כדורים
וקולעים ומברישים במעט שמן בטעם בצל ומכניסים לתבנית סיליקון עגולה וממתינים שיפתח ושוב יכפיל את הנפח.
מברישים עם שמן בטעם בצל ומפזרים מעל מעט שמשום.

אפיה בתנור שחומם מראש ל 180מעלות כ 20-25 דקות

כשיצא מהתנור חם חם
מברישים עם שמן בטעם בצל
ומגישים
בתיאבון

 







Add to Favourites