כרובית אפויה עם שמן בטעם בצל וקונפי שום

כמה פשוט
כך קל וטעים

חולטים למשך 3-4 דקות של רתיחה בסיר עם מים רותחים וכף מלח ראש של כרובית ששטפנו היטב.

מוציאים בעזרת כף רשת ומניחים בתבנית אפייה
דוחפים לתוך הכרובית בין הפרחים שיני שום שלמות וקלופות מראש שלם של שום
מברישים מעל עם השמן בטעם בצל ומכניסים לתנור בשליש התחתון לאפיה של כ30 דקות בחום גבוהה של 220 מעלות צלזיוס עד שמקבל צבע יפה.
ומוציאים. ומיד מברישים שוב עם שמן בטעם בצל וממליחים לפי הטעם.

לא תאמינו ולא תבינו עד שתטעמו

בתיאבון




 







Add to Favourites