מרק עדשים כתומות וקישואים
מרכיבים
מרק עדשים כתומות וקישואים
מרק עדשים כתומות וקישואים.
מבשלים בסיר 2 ליטר מים קרים מהברז עם כוס של עדשים כתומות 10 דקות של רתיחה חזקה
מוסיפים קישוא אחד גדול מגורר במגרדת גסה
מבשלים עוד 3-4 דקות של רתיחה מתבלים במלח פלפל שחור טחון וכף של שמן בטעם בצל
בוחשים היטב
ומגישים חם
בתיאבון
טיפ של השף
כל הירקות (למעט גזר);בדקה ה 20 של הבישול כל הויטמינים מתאדים וכמעט ולא נשאר שום ערך תזונתי
לכן חשוב לחתוך את הירקות בצורה כזו שתוך פחות מ 15 דקות המרק יהיה מבושל ⚘