סטייק Tbone על האש עם ירקות

שישי צהריים
מזג אויר נפלא מדגדג לי להדליק את המנגל שלי שעמד יתום כל החורף

סטייק Tbone על האש עם ירקות על המנגל עם הפתעה בטעם כפי שרק השמן בטעם בצל יודע לתת.

הכנות (וזה תמיד יש לי במקרר )
מבשלים במים תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה בישול מלא מקררים ופורסים לחצי

שמים בקערה עם קולורבי קלוף ופרוס פרוסות בעובי של כ 4-5 מ"מ.
בצל קטן קלוף ופרוס לחצי
עגבניה פרוסה לחצי קישוא או זוקיני פרוסים לאורך פרוסות בעובי של כ 4-3 מ"מ

שמים הכל הקערה עם 4 כפות של שמן בטעם בצל רבע כפית שום גבישי וחצי כפית אורגנו יבש
ומעט מלח לפי הטעם.
מערבבים בעדינות וצולים על המנגל או מחבת פסים
מסדרים על צלחת הגשה.

שמים נתח אחד של הסטייק ומפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס וכשמעלה נוזלים הופכים צד וצולים לדרגת העשיה הרצויה חצי דקה לפני שמורידים מהמנגל מברישים עם השמן בטעם בצל
ומתבלים בצלחת עם מעט מלח גס.

מעדן אמיתי עם טעם מפתיע

בתיאבון










Add to Favourites