ספגטי ברוטב שמנת פטריות (אלפרדו)

ספגטי ברוטב שמנת פטריות (אלפרדו) עם השמן בטעם בצל ובנוסף טיפ חשוב להכנת הרוטב .

מאדים במחבט 8-10 פטריות שמפיניון טריות פרוסות גס ב 3 כפות של השמן בטעם בצל עד שמתחילות להשחים בשלב זה מוסיפים שן אחת גדולה של שום קצוצה דק מתבלים במלח פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט ומוסיפים 250 מל של שמנת מתוקה 38% או יותר.

(בכדי שהשמנת תסמיך לרוטב היא צריכה להצטמצם ולהגיע לפחות ל65%שומן זה אומר שאם נשתמש ב 15%שומן מכל 100 מ"ל שמנת יצא לנו פחות מ 25 מ"ל רוטב ככל שאחוז השומן יהיה גבוהה יותר כך ישאר לנו בסוף יותר רוטב.

לכל אלה שחושבים על קלוריות אל תשלו את עצמכם רוטב טוב יש בו 65% שומן.נכון שאפשר להמיר עם קורנפלור וגם הטעם יהיה בהתאם ) מצמצמים עד לקבלת רוטב ומשלימים טעם עם מלח בלבד ומוסיפים את הפסטה. 🍜 בתיאבון







ספגטי ברוטב שמנת פטריות

ספגטי

המתכון מתאים לכל סוג של ספגטי שאתם אוהבים. תמיד רצוי לבחוק פסטה אייכותית או אפילו להכין לבד.

סודי פסטה אפשריים

מקרוני Maccheroni

פרפלה Parfalle

פטוצ'יני Fettuccine

טורטליני Tortellini

פפרדלה Pappardelle

קונצ'ילי Conchiglie

רביולי Ravioli

סטרוזאפרטי Strozzapreti

פנה Penne

קנלוני Cannelloni

פוזילי Pusilli

בוקטיני Bucatini

ניוקי Gnocchi

קפליני Cappellini







Add to Favourites