פילה בקר בסו ויד

מתכון בסיסי לפילה בקר בסו ויד – פשוט ללקק את האצבעות !!

שיטת הבישול בסו ויד עוזרת להגיע לתוצאות מדויקות של מידת העשיה של הבשר ללא בעיה וללא חשש שישרף או לא יהיה מוכן.

הציוד הבסיסי הדרוש לשם כך מכשיר סו ויד, מיכל פלסטיק לבישול, מכשיר ואקום ושקיות ואקום.

הכנת הנתח לסו ויד :

לטבל את הנתח בפלפל שחור וקצת מלח ( במידה והבשר כשר לא צריך מלח בכלל ) לשים עלה טימין ולסגור בואקום את הנתח.

לכוון את הטמפרטורה של הסו ויד לפי מידה העשיה הרצויה לכם ל 45 דקות

54 מעלות – מדיום רייר.

52 מעלות רייר

56 מעלות מדיום – מיגת העשיה המועדפת עלי

60 מעלות מדיום וול ( לדעתי יותר מידי מבושל )

הכניסו את השקית למיכל שהוא מגיע לטמפאטורה הרצויה




לאחר סיום הבישול הוציאו את הבשר וייבשו אותו עם נייר סופג, שימו לה לא לזרוק את הנוזךים שיש בשקית הבישול אנחנו צריכים אותם

. במחבת עם כף שמן לטגן את הבשר עם הנוזלים שהיו בבישול  דקה מכל צד

לחתוך לפרוסות דקות ובתאבון !

פילה בקר בסו ויד

 







Add to Favourites