פרוסות חציל אפויות עם שמן בטעם בצל

פרוסות חציל בעובי של כ 75-50 מילימטר
מניחים על תבנית אפיה ומברישים במעט שמן בטעם בצל מכניסים לתנור הכי חם בשליש העליון לכ10 דקות עד שמקבל צבע יפה מוציאים והופכים ומכניסים שוב לתנור לעוד כ 10 דקות עד שמקבל צבע חום יפה
מוציאים מהתנור ומיד כשחם מברישים עם שמן בטעם בצל
ממליחים לפי הטעם
אני גם סחטתי לימון טרי והוספתי שן אחת של שום קצוצה דק דק

בתיאבון




פרוסות חציל אפויות עם השמן בטעם בצל

 







Add to Favourites