רצועות בשר מוקפצות עם ירקות
מרכיבים
- רצועות שייטל - 250 גרם
- מלח גס - כפית
- פלפל שחור גרוס - כפית
- בצל - בינוני
- קישוא זוקיני - 1
- קישוא - 1
- שעועית חתוכה קפואה - כוס
- גרגירי אפונה - חצי כוס
- סויה אייכותית דלת נתרן - כף
רצועות בשר מוקפצות עם ירקות
מתכון קליל לארוחה מלאה בכלי אחד שכוללת בשר ירקות וקיטניות לפטיניות. פשוט להכנה, טעים ומזין.
לחתוך את הבשר לרצועות דקות ( רצוי נגד כיוון הסיבים )
לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עם חצי כף שמן ( ואפשר גם בלי ) במחבת טפלון איכותית עד להזהבה קלה
להוסיף זוקיני וקישוא חתוכים לקוביות, את השעועית הקפואה והאפונה ולהמשיך להקפיץ 5 דקות תוך כדי ערבוב שלא ידבק למחבת.
במידת הצורך אפשר להוסיף כף מים ( כן לא צריך שמן ) .
להוציר את הירקות לנוח בצלחת ובאותה מחבת להקפיץ את הבשר על חום הכי גבוה שהבשר מקבל צבע להוסיף את הירקות חזרה לטבל במלח פלפל וכף סויה ובתאבון !