רצועות בשר מוקפצות עם ירקות

מתכון קליל לארוחה מלאה בכלי אחד שכוללת בשר ירקות וקיטניות לפטיניות. פשוט להכנה, טעים ומזין.

לחתוך את הבשר לרצועות דקות ( רצוי נגד כיוון הסיבים ) 

לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עם חצי כף שמן ( ואפשר גם בלי ) במחבת טפלון איכותית עד להזהבה קלה

להוסיף זוקיני וקישוא חתוכים לקוביות, את השעועית הקפואה והאפונה ולהמשיך להקפיץ 5 דקות תוך כדי ערבוב שלא ידבק למחבת.

במידת הצורך אפשר להוסיף כף מים ( כן לא צריך שמן ) .

להוציר את הירקות לנוח בצלחת ובאותה מחבת להקפיץ את הבשר על חום הכי גבוה שהבשר מקבל צבע להוסיף את הירקות חזרה לטבל במלח פלפל וכף סויה ובתאבון !

רצועות בשר מוקפצות עם ירקות לפטיניים




 







Add to Favourites