מצרכים לאנטיפסטי בטטה עם שמן בטעם בצל

1 קילו בטטות יפות

צרור קוסברה קצוצה

6 שיני שום קצוצות דק דק
2 כפות שמן זית איכותי
כף אחת שמן בטעם בצל
רבע כפית מלח




אנטיפסטי בטטטה עם טוויסט מעלף עם השמן בטעם בצל????
שוטפים היטב במיים וסבון עם סקוטש 1 ק"ג בטטות עם הקליפה ופורסים לריבועים בגודל של כל 2.5 סנטימטר

מניחים את הבטטות בקערה עם כף סוכר רבע כפית פלפל שחור גרוס וכף אחת של שמן בטעם בצל .
מערבבים היטב לפיזור שווה של כל התבלינים ומניחים על תבנית אפיה בשכבה אחת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות ל 20-25 דקות עד שמקבל צבע שחום יפה ורך.

מוציאים ומקררים
מעבירים לקערה ומוסיפים שליש צרור קצוץ דק דק של כוסברה קצוצה 6 שיני שום קצוצות דק דק
2 כפות שמן זית טוב
כף אחת שמן בטעם בצל
ורבע כפית מלח
מערבבים ומגישים
אנטיפסטי קר
בתיאבון

 







Add to Favourites