מצרכים לדג אמנון ברוטב פטריות, שקדים ובצל ירוק

4 נתחים של דג אמנון

קופסא  של פטריות טריות

צרור בצל ירוק חתוך לרצועות של 3 ס”מ

כוס שקדים קלופים רצועות

1/2 כפית מלח

2 כפות רוטב סויה

1 כף פפריקה אדומה בשמן

2 כ פות שמן זית

1 כוס מים




במחבת קטנה מטגנים את השקדים מעט עד שמשחימים קלות/

חותכים את הפטריות לאורכן, ואת הבצל לרצועות של 2 ס”מ.

בסיר שטוח קוטר 28 מטגנים עם כף שמן את הפטריות, בצל ירוק ופפריקה עד שהפטריות מתחילות להוציא נוזלים, מוסיפים את רוטב הסויה וממשיכים לערבב קלות עד אשר הפטריות משחימות. בשלב זה מוסיפים כוס מים פושרים מניחים את נתחי הדג על הרוטב שנוצר ומכסים את הסיר למשך עשר דקות על אש נמוכה. הופכים את הדג ומכסים אותו ברוטב ומבשלים עוד 10 דקות כאשר הסיר מכוסה  מגישים חם יחד עם הרוטב

בתאבון !

אפשר להשתמש במתכון עם כל סוג דג שאתם אוהבים

 







Add to Favourites