צלעות טלה בשמן בצל

שמים בתבנית אפיה על התחתית צרור של טימין טרי עם
5 עלי סלרי חתוכים גס
5 יחידות בצל ירוק חתוכים גס וראש שום שלם לקוף

מורחים את הטלה בשמן בצל מעורבב עם שום מרוסק ופלפל שחור

מניחים מעליו את הטלה ומחבלים במעט פלפל שחור גרוס
ממלאים בתבנית ציר ירקות או מים ובקבוק (750 מ”ל) של יין אדום יבש טוב לגובה של 3-4 סנטימטר
אני השתמשתי בקברנה סוביניון של כרמל מזרחי מסדרת
private collection

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 240 מעלות לחצי שעה ואז מכסים את התבנית.
אפשר עם נייר כסף או עם עוד תבנית .

ומורידים ל 180 מעלות לעוד חצי שעה ומורידים ל 120 מעלות לעוד 3-4 שעות

מגשים חם
בתיאבון










Add to Favourites