תבשיל אורז עם ערמונים ופטריות
מרכיבים
הוראות הכנה
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
מטגנים בשמן עד שמשקיף.
מוסיפים את הערמונים והפטריות ומטגנים 5 דקות נוספות תוך כדי בחישה.
מוסיפים את האורז ומטגנים דקה נוספת תוך כדי בחישה.
מוסיפים 4.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
כאשר נוצרות בועות (של הרי געש קטנים) מכסים את הסיר ומעבירים ללהבה הקטנה ביותר בכיריים.
מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 40 דקות נוספות מבלי לפתוח את הסיר.
לאחר 40 דקות מכבים את האש ומשאירים עם מכסה סגור 5 דקות נוספות.