אורז ביריאני

אורז ביריאני

כל אורז שנשאר לנו לבן אדום מג'דרה לא משנה העיקר אורז מבושל
במחבת שמים 3 כפות שמן בטעם בצל עם חצי שומר פרוס דק דק וגזר אחד פרוס לעיגולים דקים
מאדים כ3-4 דקות על אש גבוהה מוסיפים רצועות מגמבה שלמה וכמה פרחים קטנים של כרובית
מוסיפים את האורז (2 כוסות של אורז מבושל) עם רבע כוס מים כף אחת של סילאן 2 שיני שום קצוקצוצות דק דק
חצי כפית שמן פירי פירי חריף אש
(מי שאוהב ממש חריף כף)
כפית של זנגוויל טחון כף חומץ וכף רוטב סויה
מאדים 2-4 דקות על אש גבוהה ומגישים עם לימון בצד ומפזרים מעל אגוזי מלך וקשיו קצוצים דק דק
בתיאבון







ורז ביריאני

 


טיפ של השף

ניתן לגוון את המנה על כל ירק שבא לכם וכמובן חריף למי שרוצה אבל לא חייב

 







Add to Favourites