אנטריקוט בתנור – ריברס סיר

מתכון קל שקשה להרוס ומהמם כל פעם מחדש לאנטריקוט בתנור בשיטת בישול ריברס סיר.

הכנת הנתח והתנור :

לחמם תנור על מצב טורבו ל 110 מעלות סלזיוס.

1 ק"ג אנטריקוט עם עצם להוציא מהמקרר שעתיים לפני שנכנס לתנור ( בערך 4 שעות לפני הארוחה )

לטבל בשני הצדדים עם מלח ופלפל שחור

לתקוע מדחום אלחוטי במרכז הנתח ( אני משתמש ב MEATER אבל כל מדחום טוב )

להכניס את הנתח לתנור ולחכות שיגיע ל 56 מעלות ( מדיום )

להוציא מהתנור ולתת לנתח לנוח עשר דקות לפני שמגישים.

לקבלת צבע עז יותר וקרנצי יש לצרוב על המנגל / מחבת או עם ברנר דקה מכל צד

בתאבון @










Add to Favourites