ברוקולי עם שמן בטעם בצל

ברוקולי עם שמן בטעם בצל
לא להאמין
כמה טעים
כך קל

שוטפים ומבשלים במים בפלחים מ 400 גרם ברוקולי
כ 3-5 דקות של רתיחה ומסננים.

שמים על האש  מחבת או וואק
נקי ויבש על אש גדולה לפחות 3 דקות

שמים 2 כפות שמן בטעם בצל ומיד את הברוקולי
מקפיצים פעמים שלוש ממליחים ומיד מכבים את האש.

מגישים חם כתוספת
ברוקולי עם טעם של בצל מטוגן

אפשר גם לקרר ולהוסיף שום כתוש ומיץ לימון כסלט קר
או איך שהוא גם טעים מאוד כסלט קר

הכי טעים שיש

בתיאבון







ברוקולי

 


טיפ של השף

כל הירקות (למעט גזר);בדקה ה 20 של הבישול כל הויטמינים מתאדים וכמעט ולא נשאר שום ערך תזונתי

לכן חשוב לחתוך את הירקות בצורה כזו שתוך פחות מ 15 דקות המרק יהיה מבושל ⚘

 







Add to Favourites