המבורגר ותפוחי אדמה צרובים עם השמן בטעם בצל

תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה מבושלים בישול מלא מקוררים לילה במקרר פרוסים לסירות מברישים עם השמן בטעם בצל ושמים על המנגל או מחבת פסים עד שמקבל צבע יפה מכל צד מברישים שוב עם השמן בטעם בצל ומורידים מהאש.

המבורגר

1 קג בשר בקר טחון רזה ללא שומן
100 מ"ל שמן בטעם בצל (הרבה יותר בריא משומן בקר או כבש ללא כולסטרול וללא שומן טראנס וגם יותר טעים)

כפית פלפל שחור טחון
כוס שתיה חד פעמי מלאה בקטשופ מסוג טוב (אני השתמשתי ב Heinz )
מלח לפי הטעם זה תלוי בכשרות אם קרעו את הבשר במלח או פחות

לשים את התערובת לפחות 10-12 דקות עד שהבשר משחרר את החלבון ומעבירים לשעה למקרר
לשים שוב ואז יוצרים קציצות בפורמה.










Add to Favourites