כבד קצוץ עם שמן בצל

1 קג בצלים קלופים ופרוסים דק
1
קג כבד עוף מוכשר
6
ביצים קשות

מטגנים את הבצלים עם 5 כפות שמן קנולה וחצי כף מלח עד להשחמה.
מוסיפים את הכבדים המוכשרים לעוד דקה של בישול.
קוצצים את הכל ביחד בפולסים במעבד מזון כולל הביצים הקשות
ומוסיפים 2 כפות של שמן בטעם בצל.
חשוב לעבוד בפולסים בכדי שיהיה קצוץ ולא משחה

משלימים טעם המלח בלבד.
בתיאבון







שמן בצל זה הוא פיתרון בישול לכל בית שבו הילדים או אנשים בכלל לא אוהבים לאכול בצל, עם השנים גיליתי ש99% מהאנשים שלא אוכלים בצל לא אוהבים את המרקם של הבצל בעוד שאם יהיה בתבשיל הטעם של הבצל ללא המרקם רוב האנשים לא רק שיוכלו הם אפילו יתמכרו לטעם המשובח של הבצל המטוגן.

מה אפשר להכין איתו ?

פתיתים : פשוט שמן בצל ומלח מרוויחים את הטעם של הבצל המטוגן ללא זכר לקוביות הבצל ( שהילדים בדרך כלל או שמוציאים או שלא אוכלים)
ויש עוד אין סוף אפשרויות




Add to Favourites