מרק עדשים כתומות וקישואים

מרק עדשים כתומות וקישואים.

מבשלים בסיר 2 ליטר מים קרים מהברז עם כוס של עדשים כתומות 10 דקות של רתיחה חזקה
מוסיפים קישוא אחד גדול מגורר במגרדת גסה
מבשלים עוד 3-4 דקות של רתיחה מתבלים במלח פלפל שחור טחון וכף של שמן בטעם בצל
בוחשים היטב
ומגישים חם
בתיאבון

 







מרק עדים כתומות וקישואים

 


טיפ של השף

כל הירקות (למעט גזר);בדקה ה 20 של הבישול כל הויטמינים מתאדים וכמעט ולא נשאר שום ערך תזונתי

לכן חשוב לחתוך את הירקות בצורה כזו שתוך פחות מ 15 דקות המרק יהיה מבושל ⚘

 







Add to Favourites