מצרכים לסלט כרוב שלא תפסיקו להכין

1 כרוב לבן בינוני

חצי כוס סומסום

חצי כוס רצועות שקדים

רבע כוס שמן

רבע כוס סוכר

רבע כוס חומץ

רבע כוס סויה




בעזרת מנדולינה, מעבד מזון או קולפן חותכים את הכרוב לרצועות דקות בכוס מערבבים רבע כוס שמן, רבע כוס סוכר, רבע כוס חומץ ובע כוס רוטב סויה . במחבת קטנה  על אש בינונית עם קצת שמן מערבבים את השקדים והשומשום כ 5 דקות או עד לקבלת גוון חום כהה קל. מוספים את התערובות לרצועות השומשום ומערבבים. מוסיפים את השמן / סוכר / חומץ / סויה שהכנו ומערבבים היטב מכסים את הקערה ונותנים לסט לנוח במקרר כשעתיים. בתאבון !

 







Add to Favourites