שקשוקה לפטינית

מתכון קל ומהמם להכנת ארוחה משביעה ומלאת חלבון וירקות על בסיס תזונה לפטינית

מצרכים לרוטב שקשוקה ( מצרכים ל סועד אחד ) 

1 בצל בינוני קצוץ דק

פלפל אדום חתוך לקוביות בגודל 1ס"מ

מעט שמן זית לטיגון

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

קופסת עגבניות מרוסקות ( מוטי ) או לחתוך שתי עגבניות בשלות לקוביות.

הוראות הכנה

מחממים מעט ( חצי כפית ) שמן זית במחבת,

מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים עד להזהבה.

במידת הצורך אפשר להוסיף כל פעם כף מים ( במקום שמן לטיגון )

מוסיפים את העגבניות והתבלינים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה

שקשוקה לפטינית




מוסיפים שלוש ביצים מכסים את המחבת ומבשלים 10 דקות ( או עד רמת העשייה הרצויה )

שותים שתי כוסות מים

בתאבון

 



 

Add to Favourites