אנטריקוט בתנור – ריברס סיר
מרכיבים
- נתח אנטריקוט עם עצם - 1 ק"ג
- מלח גס - 2 כפות
- פלפל שחור גרוס - כף
- מדחום לבישול בתנור
אנטריקוט בתנור – ריברס סיר
מתכון קל שקשה להרוס ומהמם כל פעם מחדש לאנטריקוט בתנור בשיטת בישול ריברס סיר.
הכנת הנתח והתנור :
לחמם תנור על מצב טורבו ל 110 מעלות סלזיוס.
1 ק"ג אנטריקוט עם עצם להוציא מהמקרר שעתיים לפני שנכנס לתנור ( בערך 4 שעות לפני הארוחה )
לטבל בשני הצדדים עם מלח ופלפל שחור
לתקוע מדחום אלחוטי במרכז הנתח ( אני משתמש ב MEATER אבל כל מדחום טוב )
להכניס את הנתח לתנור ולחכות שיגיע ל 56 מעלות ( מדיום )
להוציא מהתנור ולתת לנתח לנוח עשר דקות לפני שמגישים.
לקבלת צבע עז יותר וקרנצי יש לצרוב על המנגל / מחבת או עם ברנר דקה מכל צד
בתאבון @