אוזן המן מחוץ לקופסא  עם שמן בטעם בצל 

בצק פריך מלוח
חומרים :
10 גרם סוכר + 10 גרם מלח
200 גרם חמאה. ( בפרווה מחליפים את החמאה ב150 מל שמן בטעם בצל ומוסיפים 50 גרם קורנפלור )
300 גרם קמח
1 ביצה
גרדה מלימון אחד
10 גרם (שקית ) אבקת אפיה
125סמ"ק מים (כוס)







אוזן המן מחוץ לקופסא

אופן ההכנה

מכניסים לקערה את כל החומרים למעט המים מערבבים ומזלפים מים לאט עד לקבלת בצק אחיד
פותחים בעזרת מערוך לאחר שהבצק היה עטוף בניילון במקרר ( לפחות חצי שעה)
יוצרים עיגולים בעזרת כוס מניחים במרכז מלית מפירה עם המון פטריות וחמאה יוצרים צורה של אוזני המן ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שמשחים ( בין 18-20 דקות תלוי בתנור)
מכינים רוטב פטריות טעים עם חמאה ויין
מניחים על תחתית הצלחת רוטב ועליו את האוזן המן כמנה ראשונה

מה שייש בתמונות. זה עם השמן בטעם בצל
הינו אוזני המן ואפילו ללא מילוי
הכנו מילוי מפטריות שמפיניון טריות סלרי קצוץ וקוביות של חזה עוף
מתבלים הפלפל שחור טחון מעט אגוז מוסקט רוטב סויה ומים
מסמיכים עם קורנפלור כפי שאני מראה בסרטון ו מגישים על צלחת את האוזן המן ומוזגים מעל את המילוי שהכנו בנדיבות
מגישים חם

בתיאבון







Add to Favourites