ספגטי ברוטב שמנת פטריות
מרכיבים
ספגטי ברוטב שמנת פטריות (אלפרדו)
ספגטי ברוטב שמנת פטריות (אלפרדו) עם השמן בטעם בצל ובנוסף טיפ חשוב להכנת הרוטב .
מאדים במחבט 8-10 פטריות שמפיניון טריות פרוסות גס ב 3 כפות של השמן בטעם בצל עד שמתחילות להשחים בשלב זה מוסיפים שן אחת גדולה של שום קצוצה דק מתבלים במלח פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט ומוסיפים 250 מל של שמנת מתוקה 38% או יותר.
(בכדי שהשמנת תסמיך לרוטב היא צריכה להצטמצם ולהגיע לפחות ל65%שומן זה אומר שאם נשתמש ב 15%שומן מכל 100 מ"ל שמנת יצא לנו פחות מ 25 מ"ל רוטב ככל שאחוז השומן יהיה גבוהה יותר כך ישאר לנו בסוף יותר רוטב.
לכל אלה שחושבים על קלוריות אל תשלו את עצמכם רוטב טוב יש בו 65% שומן.נכון שאפשר להמיר עם קורנפלור וגם הטעם יהיה בהתאם ) מצמצמים עד לקבלת רוטב ומשלימים טעם עם מלח בלבד ומוסיפים את הפסטה. 🍜 בתיאבון
ספגטי
המתכון מתאים לכל סוג של ספגטי שאתם אוהבים. תמיד רצוי לבחוק פסטה אייכותית או אפילו להכין לבד.
סודי פסטה אפשריים
מקרוני Maccheroni
פרפלה Parfalle
פטוצ'יני Fettuccine
טורטליני Tortellini
פפרדלה Pappardelle
קונצ'ילי Conchiglie
רביולי Ravioli
סטרוזאפרטי Strozzapreti
פנה Penne
קנלוני Cannelloni
פוזילי Pusilli
בוקטיני Bucatini
ניוקי Gnocchi
קפליני Cappellini